Sezon na polską gęsinę
Gęsina najlepiej smakuje od końca października, a jeśli gęś to oczywiście owsiana – nic nie może się równać ze smakiem świeżej gęsiny ze swojskiej hodowli.
8 listopada od godziny 18.00 Restauracja Kapias serdecznie zaprasza Państwa na kolację inaugurującą sezon na polską gęsinę.
Specjalnie na ten wieczór Szef Kuchni Restauracji Kapias przygotuje dla Państwa menu degustacyjne składające się z potraw przyrządzonych z polskiej gęsiny.
Przystawka:
Wędzona gęś /gruszka /malina
Danie I:
Bulion z gęsi /pierożek /pietruszka
Danie II:
Udo z gęsi /rzodkiewka /cukinia /ziemniak
Deser:
Jabłko /jeżyna /piwonia
Zimna płyta:
Pasztet z gęsi /wątróbka z gęsi /deska serów Polskich /sałatka staropolska
Cena menu degustacyjnego wyniesie 120 zł od osoby. Rezerwacji można dokonać osobiście w Restauracji Kapias bądź telefonicznie pod numerem 667−777−081 lub mailowo na: marketing@kapias.pl.
Galeria zdjęć
-
1 / 50Przyjęcie weselne RCHZobacz galerię
-
1 / 50Przyjęcie weselne z płatkami róż RCHZobacz galerię
-
1 / 50Wnętrze restauracji 9Zobacz galerię
-
1 / 50Czekamy na gości RCHZobacz galerię
-
1 / 50Dekoracja z gipsówką RCHZobacz galerię
-
1 / 50Nowy wystrój Restauracji KapiasZobacz galerię
-
1 / 50Bufet napojowy RCHZobacz galerię
-
1 / 50Płatki róż RCHZobacz galerię
-
1 / 50Przed imprezą RCHZobacz galerię
-
1 / 50Wnętrze restauracji 2Zobacz galerię
-
1 / 50Wnętrze restauracji 5Zobacz galerię
-
1 / 50Wnętrze restauracji 7Zobacz galerię
-
1 / 50Restauracja Kapias 12Zobacz galerię
-
1 / 50kapias protrawy 7Zobacz galerię
-
1 / 50Wnętrze restauracji 17Zobacz galerię
-
1 / 50Wnętrze restauracji 16Zobacz galerię
-
1 / 50Wnętrze restauracji 20Zobacz galerię
-
1 / 50Wnętrze restauracji 22Zobacz galerię
-
1 / 50Restauracja Kapias 2Zobacz galerię
-
1 / 50Wnętrze restauracji 24Zobacz galerię
-
1 / 50Restauracja Kapias 16Zobacz galerię
-
1 / 50Restauracja Kapias 5Zobacz galerię
-
1 / 50Restauracja Kapias 4Zobacz galerię
-
1 / 50Restauracja Kapias 9Zobacz galerię
-
1 / 50Restauracja Kapias 8Zobacz galerię
-
1 / 50Wnętrze restauracjiZobacz galerię
-
1 / 50Wnętrze restauracji 12Zobacz galerię
-
1 / 50Wnętrze restauracji 18Zobacz galerię
-
1 / 50Przed restauracją 2Zobacz galerię
-
1 / 50Przed restauracją 6Zobacz galerię
-
1 / 50Przed restauracjąZobacz galerię
-
1 / 50Przed restauracją 4Zobacz galerię
-
1 / 50Przed restauracją 5Zobacz galerię
-
1 / 50Wnętrze restauracji 4Zobacz galerię
-
1 / 50Wnętrze restauracji 19Zobacz galerię
-
1 / 50Przed restauracją 3Zobacz galerię
-
1 / 50Wnętrze restauracji 11Zobacz galerię
-
1 / 50Wnętrze restauracji 13Zobacz galerię
-
1 / 50Wnętrze restauracji 14Zobacz galerię
-
1 / 50Wnętrze restauracji 25Zobacz galerię
-
1 / 50Restauracja Kapias 11Zobacz galerię
-
1 / 50Restauracja Kapias 1Zobacz galerię
-
1 / 50Przed imprezą czekamy na gości RCHZobacz galerię
-
1 / 50Bufet imprezowy RCHZobacz galerię
-
1 / 50Nakryty stół RCHZobacz galerię
-
1 / 50Restauracja Kapias przed imprezą RCHZobacz galerię
-
1 / 50Restauracja Kapias czekamy na weselników RCHZobacz galerię
-
1 / 50Imprezowy bufet RCHZobacz galerię
-
1 / 50Impreza w Prowansji Restauracji Kapias RCHZobacz galerię
-
1 / 50Przed podaniem zupy RCHZobacz galerię