Grzybobranie 2016 w Restauracji Kapias
8 lat temu
Nowe, jesienne menu Restauracji Kapias od 8 października.
Od 8 do 30 Października Grzybobranie w Restauracji Kapias
Jesień to czas zbiorów i obfitości, idealny moment by cieszyć się subtelnym smakiem leśnych grzybów i owoców. W sezonowym menu Grzybobranie Restauracja Kapias zaprasza Państwa na pyszne i starannie przyrządzone dania z grzybów leśnych.
Oprócz stałego menu, proponujemy między innymi:
- Krem z grzybów leśnych
- Makaron pappardelle z borowikami i wieprzowiną w sosie śmietanowym
- Grzybowe „Kaszotto” (kasza pęczak, grzyby leśné, boczek, por, rucola)
- Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym
- z kopytkami i glazurowaną marchwią
- Tarta gruszkowa ze śliwkami.
Wkładka menu Grzybobranie 2016
Zapraszamy także na nadchodzące wydarzenia:
- Sezon na gęsinę (5−27 listopada)
- Kiermasz Bożonarodzeniowy (19 listopada – 23 grudnia)
- Spotkanie z Mikołajem (3−4 grudnia)